Kennismaken?
info@leffriesland.nl

Begeleiding op maat voor jongeren en volwassenen met een hulp- of begeleidingsvraag op de gebieden leven, wonen, werken.

Search here!

Jongerencoaching

voor jongens en meiden van 8 tot 18 jaar.

Jongerencoaches van LEF! Friesland beschikken over kennis van verschillende hulpvragen en werken met wetenschappelijk onderbouwde methoden. Wij zorgen ervoor dat iedereen die om je heen staat betrokken blijft, zodat jij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt. Je kunt ons bijvoorbeeld inschakelen bij problemen op het gebied van zelfvertrouwen, (faal)angst, paniek, burn-out, sociale contacten, school en werk.

Van coaching en begeleiding tot diagnostiek: samen zorgen we ervoor dat jij je leven weer op de rit krijgt. Wanneer je een indicatie van de gemeente of een verwijzing van je huisarts hebt, worden onze trajecten volledig vergoed door alle Friese Gemeenten. Meer informatie of een oriënterend gesprek plannen? Bel ons op (0515) 750 298 of meld je hier aan. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

jongerencoaching

leven met lef!

Anders dan wat je op de socials ziet, kan het leven je behoorlijk uitdagen. Als je hiervoor wegrent, kom je op lange termijn in de problemen. Samen zorgen wij ervoor dat jij je handen weer vrij krijgt om je eigen weg te volgen. Zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten.

*LEF: leenwoord uit het Jiddisch, in de betekenis van: 'moed’ `{`1`}` Letterlijk: 'hart'`{`2`}`
bron: WikiWoordenboek

Waar kunnen we
je bij helpen?

Je kunt bij ons terecht met uiteenlopende vragen. Staat jouw vraag er niet bij maar loop je wel vast? Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Vastlopen op school

Ik kan niet goed overweg met de docenten en leerkrachten, ik voel me niet thuis op school, ik word gepest, ik word er vaak uitgestuurd, ik spijbel, ik maak mijn huiswerk niet, ik mis uitdaging.

Faalangst en prestatiedruk

ik kijk op tegen toetsen en examens, ik ben bang om te zakken of slechte cijfers te krijgen, ik pieker veel en heb moeite met leren voor toetsen, ik heb het gevoel tekort te schieten.

Zelfbeeld en zelfvertrouwen

ik ben kritisch op mijzelf, ik vind het moeilijk om mijn mening te geven, ik pieker veel, ik ben perfectionistisch, ik doe soms dingen die ik liever niet wil, ik denk vaak dat iets me niet gaat lukken, ik heb lichamelijke klachten zoals buikpijn en hoofdpijn.

Anders zijn

Ik ben (hoog)begaafd en/of hooggevoelig, ik heb ADHD of ASS, ik doe me soms anders voor dan ik ben, ik zonder me af, ik heb het gevoel alsof niemand mij écht begrijpt.

Psychosomatische klachten

Ik vaak buikpijn of hoofdpijn, ik voel me vaak (extreem) moe, ik voel me gespannen: de dokter heeft mij onderzocht maar kan geen lichamelijke oorzaak vinden.