Kennismaken?
info@leffriesland.nl

Begeleiding op maat voor jongeren en volwassenen met een hulp- of begeleidingsvraag op de gebieden leven, wonen, werken.

Search here!

Vastlopen is een kans.

Een kans om er sterker uit te komen. Het is onze missie om jou te laten zien dat vastlopen normaal is. Daarom zien wij hulp inschakelen als een teken van kracht. Wij zijn er voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken en gemotiveerd is om aan de slag te gaan. De drempel om aan jezelf te werken, willen wij weghalen. Zodat jij de stappen om vooruit te komen, sneller kunt zetten. Fouten mag je bij ons maken. Omdat je daar ongelooflijk veel van leert. Door dingen te proberen, te vallen en weer op te staan, bouw je zelfvertrouwen op. Daar groei je van, als mens.

Wij geloven dat je het beste zo snel mogelijk hulp kunt vragen. Daarom schakelen wij snel. Als je je bij ons aanmeldt, maken wij binnen twee weken kennis. Andersom verwachten wij dat jij serieus bent en je best doet. Wij zetten ons voor 200% in. Alleen als jij dat ook doet, komen we ergens. Ons doel is om jou zó toe te rusten, dat jij zonder ons verder kunt. Dat moment waarop jij weer vol zelfvertrouwen vooruit kunt, dáár doen we het voor.

onze missie

Waardevol leven

Wij zijn er voor iedereen die (weer) wil leven met LEF!*

*LEF: leenwoord uit het Jiddisch, in de betekenis van: 'moed’ `{`1`}` Letterlijk: 'hart' `{`2`}`
bron: WikiWoordenboek