Kennismaken?
info@leffriesland.nl

Begeleiding op maat voor jongeren en volwassenen met een hulp- of begeleidingsvraag op de gebieden leven, wonen, werken.

Search here!

Verwijzers

Individuele begeleiding van jongeren met een systeemgerichte blik.

Jongerencoaches van LEF! Friesland beschikken over kennis van verschillende hulpvragen en werken met wetenschappelijk onderbouwde methoden. Wij zorgen ervoor dat iedereen die om de jongere heen staat betrokken wordt en blijft, zodat de juiste begeleiding en ondersteuning geboden wordt. Je kunt ons inschakelen bij problemen op het gebied van zelfvertrouwen, faalangst, angst, paniek, burn-out, depressie, sociale contacten, school en werk.

Van begeleiding bij gedragsproblemen tot behandelingen die thuiszitters helpen opnieuw naar school te gaan: samen zorgen we ervoor dat de jongere zijn leven weer op de rit krijgt. Met een indicatie van de gemeente of een verwijzing van de huisarts, worden onze trajecten volledig vergoed door alle Friese Gemeenten. LEF! Friesland werkt systeemgericht en evidence-based en kent geen wachtlijsten. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact op.

individueel

Begeleiding bij diverse hulpvragen

Angst- en paniekklachten
Sociale fobie of eenzaamheid

contra-indicaties

Onze aanpak is minder geschikt bij ernstige verslavingsproblematiek, (klinische) depressie, genderproblematiek, suïcidaliteit, psychiatrische aandoeningen zoals psychoses of bipolaire stoornissen, complexe gezinsproblematiek met agressie en geweld en gezinnen waarbij justitie betrokken is of sprake is van een OTS.

Twijfel je of je bij ons aan het juiste adres bent? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

contact

Overleggen of aanmelden?

We denken graag mee. Contact opnemen kan telefonisch op 0515-750 298 of door te klikken op direct aanmelden. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact op.

Direct aanmelden? Klik hier.